Howdy, wij nemen op dit moment helaas geen nieuwe opdrachten aan.

ONTDEK HET NIEUWE DUTCHGRAPH®
by Team Dutchgraph
01/11/2021
banner dutchgraph grafisch ontwerp

In 2021 is Dutchgraph® sterk ontwikkeld op het gebied van ons team, kantoor en ons merk! Een gloednieuw hoofdkwartier, een nieuw avontuur. Hier hebben we de ruimte om te creëren en te maken, om kunst tentoon te stellen en binnenkort starten we met de verkoop van eigenzinnige designproducten vanuit onze eigen Dutchgraph® Store. A lot of changes dus! In dit blog ontdek je welke ontwikkeling wij hebben doorgemaakt.

Dit staat je te wachten in ons blog: 

  • Makers Studio: Brainstormen, merk maken en nog meer specialisme!
  • Dutchgraph® Store: Opent 1 december
  • Art Gallery Dutchgraph® met werk van Roos Bakhuizen
  • Kleine huisstijl update, inclusief trademark
  • De verbouwing, in sneltreinvaart
NEW OFFICE //
NEW CULTURE //
TRADEMARK //
ORANGE //
DUTCH //
CREATIVE WORKSPACE //
ART GALLERY //
MAKERS STUDIO //
voorgevel Bottelstraat 1 dutchgraph

Op onze socials hebben wij de afgelopen weken al enkele beelden gedeeld en met trots kondigen wij aan: Dutchgraph® is verhuisd! Na een maandenlange voorbereiding en intense klusperiode is de Nijmeegse benedenstad een creatieve hotspot rijker. Je vindt ons op de Bottelstraat 1, haaks op de Lange Hezelstraat. Wees welkom, wees nieuwsgierig en loop gerust even binnen. Er is namelijk genoeg te doen!

Onze Makers Studio

Omdat we mooie dingen willen maken én onze klanten verder willen helpen werken we hard en dat doen we het liefst in onze Makers Studio. We willen nog meer aanbieden en met nog meer toffe ondernemers op avontuur. Daarvoor krijgen we versterking van (web)developer Selwyn Hoeks en marketingspecialist Merel Bakhuizen. Wil je een top off the bill ervaring op jouw website realiseren? Of ben je nieuwsgierig naar hoe jouw huidige website ‘aan het werk gezet’ kan worden om je doelen te bereiken? Dutchgraph® helpt je op weg!

Onze Makers Studio, a.k.a. onze eigen ‘Batcave’ biedt ruimte aan creatieve brainstorm- en creatiesessies. Hier worden toekomstvisies bepaald met de klant, logo’s geboren van ambitieuze merken en strategische paden uitgestippeld om gewenste doelen te bereiken. Van herkenbaarheid en consistentie tot aan authenticiteit en verbinding met je doelgroep. We zorgen er samen voor dat jouw merk het gaat maken!

Dutchgraph® Store

Op 1 december opent tevens onze Dutchgraph® Store met talloze design gerelateerde items. Ook zoeken we hiervoor de samenwerking op met onze eigen klanten. Verwacht producten als; shirts van Koord (in samenwerking met het WNF), armbanden van Do More en bakproducten van de Wijchense Molen. Zien we je vanaf 1 december? De eerste 50 bezoekers van onze Dutchgraph® Store ontvangen tevens een ‘Merkwater’ drinkfles van Dutchgraph®.

kantoor dutchgraph bottelstraat

Art Gallery Dutchgraph®

Het maken van een creatief merk valt of staat bij het vertalen van het specifieke ‘gevoel’ dat het merk uniek maakt. Het is niet voor niets dat we ook op andere vlakken bezig zijn met dit gevoel. Omdat we groot fan zijn van kunst, creativiteit en expressie vind je in ons nieuwe pand ook: Art Gallery Dutchgraph®. De eerste kunstenaar die exposeert in onze galerij is Roos Bakhuizen.

Haar schilderwerk is geïnspireerd op de intrinsieke chaos die wij mensen van nature ervaren maar soms onzichtbaar is aan de buitenkant. Door op het canvas structuur en reliëf te integreren ontstaat een basis van chaos waaroverheen een of meerdere lagen verf geschilderd worden. Het doek is daarmee het ruwe oppervlak en wat daarop komt is meer gestructureerd en geordend. Die wisselwerking inspireert Roos en zorgt voor een samenspel tussen meerdere lagen. En ja, het werk is te koop! Kom gerust langs om het werk van Roos te bewonderen.

art gallery Bottelstraat Nijmegen

Onze branding: terug naar onze roots

Ook onze eigen huisstijl heeft een kleine verandering ondergaan om beter te matchen met alle benoemde veranderingen. Meer dan 8 jaar geleden bedacht Boudewijn bij zijn vader in België, zittend op de grond met zijn rug tegen de bank, de naam van ons bedrijf. Zoekend naar een naam die toekomstbestendig internationaal duidelijk is en laat zien waar het allemaal mee begon. Zo ontstond de naam: Dutchgraph. Grafisch ontwerp, uit Nederland.

Het vormde de start van het Merk Makers avontuur dat we sinds die dag bewandelen. Om dit verhaal kracht bij te zetten heeft Dutchgraph® vanaf dit jaar een nieuwe accentkleur: Oranje. Het is een knipoog naar onze Nederlandse roots, het is een optimistische en warme kleur die laat zien dat we ons werk doen met veel plezier!

Van merk naar trademark  

Als kers op de taart is ons tijdens de verhuizing ook toegezegd dat Dutchgraph® vanaf heden een officieel geregistreerd merk is! Dat betekent dat andere partijen in onze branche de naam Dutchgraph® niet mogen gebruiken. Zo kunnen we al onze klanten verzekeren dat de Dutchgraph® kwaliteitstempel ook écht alleen door ons afgegeven kan worden. En daar zijn we trots op!

banner uitingen dutchgraph nieuwe stijl

Ready to rumble

Big dreams, big smiles, big time. Hard werken doen we samen. Hieronder zie je in sneltreinvaart hoe we dat deden tijdens de verbouwing. Samen met jullie willen wij nóg meer ambitieuze ondernemers helpen om te groeien. Wij staan klaar om magistrale merken te maken. Ben jij bijvoorbeeld nieuwsgierig naar wat een logo kost? Lees dan ons vorige blog. Heb jij een ander vraagstuk? Neem contact op voor een gratis adviesgesprek. Mail ons via [email protected], app even naar +31 (0)6 24 28 79 85 of wandel binnen op de Bottelstraat 1! Als eerste updates ontvangen? Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief!

Boudewijn Naaijkens - Oprichter Dutchgraph
We hebben ervoor gekozen om meerdere disciplines onder één dak te ‘blurren’. Diezelfde diversiteit is wat ons zo aantrekt aan de benedenstad!”.

Nieuwsbrief

Elke maand tijdens het luchtalarm een nieuwsbrief ontvangen?🚨

Dutchgraph®

Bottelstraat 1, 6511XA Nijmegen

Voor al uw feesten en partijen

Neem contact op

Naar contact