設計
Grafisch ontwerper in Nijmegen
grafisch ontwerper in nijmegen

Ben je op zoek naar een Grafisch ontwerper in Nijmegen?

Tada! Gelukkig heb je ons gevonden! Wij zijn communicatiebureau Dutchgraph en we zijn gevestigd op de Oranjesingel in Nijmegen. Daar waar ondernemen diepgeworteld in de straatstenen zit. Mijn naam is Boudewijn Naaijkens en het liefst ontwerp ik de hele dag door! Jesse Timmermans, mijn compagnon schuift het liefst de complete dag met woorden en letters. Samen creëren wij creatieve communicatie-uitingen voor iedereen die trots is op zijn/haar onderneming. Dat we elkaar 100% aanvoelen maakt dat we een duo vormen dat je niet snel gaat vergeten.

Waarom een grafisch ontwerper?

Ben je een bedrijf gestart of is het tijd om je huisstijl/ identiteit te vernieuwen? Heb je altijd ideeën in je hoofd over hoe het eruit moet zien maar krijg je die niet lekker op papier? Dan heb je redenen genoeg om een grafisch ontwerper in te schakelen! We luisteren goed tussen de regels door en te kijken naar je behoeften. Vanuit daar creëren we een combinatie van kleuren, letters en beelden om een huisstijl neer zetten die helemaal past binnen jouw identiteit.

TEASERS

Webdesign Nabuurs
Links: Boudewijn Naaijkens | Rechts: Jesse Timmermans
Huisstijl Thijmen Nabuurs (Racing Star)

Wij zijn meer dan alleen een Grafisch ontwerper

In de afgelopen 6 jaar hebben we met mooie merken samengewerkt. Bovenstaande afbeeldingen geven je een indruk van wat we hebben gedaan en/ of waar we mee actief mee zijn. Grafisch ontwerp is een breed begrip. Als communicatiestudio doen we dan ook meer dan dat. De werkzaamheden die wij bij Dutchgraph uitvoeren zijn:

Staat hetgeen wat je zoekt hier niet tussen? Schroom niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag verder met je vraagstuk.

 

Hoe gaan wij te werk als uw Grafisch ontwerper in Nijmegen?

Uiteraard begint het contact vaak met een mailtje, belletje of een afspraak. Tijdens een kennismaking leren we elkaar kennen en brengen we het vraagstuk dat een oplossing wenst in kaart. We tasten af wat je zoekt, welke vraag je in feite wilt stellen en wij geven aan waar we gespecialiseerd in zijn. Na dit gesprek sturen wij een prijsindicatie, plan van aanpak en een planning toe. Zodra dit voldoet aan jouw wensen kunnen wij aan de slag met creatieve ideeën voor jouw merk!

 

DUTCHGRAPH COMMUNICATIEBUREAU INSCHAKELEN?

Ben jij opzoek naar een nieuwe identiteit voor je bedrijf? Dutchgraph – Grafisch ontwerper in Nijmegen helpt je graag! Spreken wij elkaar binnenkort?