| 皮肤护理
JANZEN
portfolio Dutchgraph - Janzen

DE UITDAGING: De bekende en alom geprezen kwaliteit van hun producten laten zien door middel van een nieuwe merkidentiteit.

HET RESULTAAT: Een webdesign en huisstijl creëren met daarin dezelfde rust, grafische elegantie en kwalitatieve uitstraling dat het merk verdient!

Portfolio Dutchgraph - Janzen - webdesign

WEBDESIGN

Pure moments of happiness. Dat is wat je ontvangt als je voor JANZEN kiest. Een moment voor jezelf creëren doet iedereen op een andere manier. Ons webdesign voor JANZEN zorgt voor sfeer, overzicht en ruimte om jezelf te oriënteren in deze keuzes. Opvallend in het ontwerp is het gebruik van de parfumkleuren. Deze zorgen voor warmte en een uniek tintje in de overwegend wit met grijze huisstijl. www.janzen.com

Portfolio Dutchgraph - Janzen - Brochure

BRANDING

Naast een huisstijl en webdesign zijn we jarenlang hoofdleverancier geweest van alle grafische uitingen van JANZEN. Van een ontwerp met strategische onderbouwing voor de @janzennl Instagram pagina, tot aan het productdesign van meerdere producten. Op hun posters en alle andere uitingen waar hun logo op gedrukt werd vind je ons grafisch werk terug. Dutchgraph heeft een stempel gedrukt op JANZEN waarmee ze kunnen floreren en groeien in de toekomst!

PACKAGING DESIGN

//PACKAGING DESIGN
//PRODUCT DESIGN @THERMEN BERENDONCK
//PACKAGING DESIGN
回顾
Iris Slagboom
"Dutchgraph heeft een frisse kijk op zaken, denkt graag mee en is duidelijk in haar communicatie en planning!"