06

Metiez

PRJ 06

DE UITDAGING: De kijk van Metiez op natuur en haar helende werking op een frisse, authentieke én overtuigende manier overbrengen d.m.v. een nieuwe merkidentiteit!

HET RESULAAT: Een nieuwe, strakke en doordachte huisstijl en website waardoor Metiez de identiteit heeft gekregen die dit prachtige bedrijf verdient!

BRANDING

Metiez verkoopt onderhoudsvrije mos-producten. Aan ons de vraag om de identiteit van het merk opnieuw vorm te geven. Dit resulteerde in een nieuwe visie voor het bedrijf, krachtige kernwaarden en een slogan die dit alles samenvat genaamd: Nature Matters. Vanuit deze basis hebben we een nieuw logo, kleurenpalet en typografie pakket samengesteld. Het kleurenonderzoek werd gekenmerkt door het zoeken naar de juiste tint groen. Fris en modern, zonder de connectie met natuur te verliezen. Deze elementen vind je terug op de visitekaartjes én alle toekomstige uitingen van Metiez.

WEBDESIGN

De hierboven genoemde kernwaarden en visie vormen ook de basis voor de website. Vanuit de huisstijl hebben we grafische elementen ontwikkelt. Dit zijn terugkomende elementen in het design die herkenbaarheid opleveren. De site voor Metiez straalt rust en overzicht uit met het belang van de natuur altijd aanwezig. De teksten op de website zijn geschreven met de kernwaarden in het achterhoofd. Zo bereik je de juiste mensen met de juiste manier of communiceren. Kortom: bezoekers weten wat ze kunnen verwachten op het moment dat ze met Metiez in zee gaan. Die authenticiteit en geloofwaardigheid zorgt voor klantenbinding op de lange termijn.

 

BELANGRIJK: Dutchgraph heeft enkel de stijl gedefinieerd, uitgebrachte communicatie-uitingen zijn door Metiez zelf ontwikkeld.

回顾
Anja Westerduin
coming soon