03

Schmidt-Oss

PRJ 03
| 保时捷

DE UITDAGING: Voor Schmidt-Oss een identiteit neerzetten die trouw blijft aan de Brabantse, gezellige authenticiteit maar die ook de high class Porsche rijder aanspreekt! Of we dat wilde regelen op de website. Natuurlijk Frank!

HET RESULTAAT: Een volledig nieuwe website met een redesign van de bestaande huisstijl waarbij Frank volledig zichzelf kan zijn en zijn klanten op een fijne manier de informatie krijgen die ze zoeken!

Webdesign in Nijmegen voor Schmidt Oss

WEBSITE

Tijdens onze eerste ontmoeting met Frank was het meteen duidelijk. Frank wil het liefst alleen aan auto’s sleutelen. De website is onze verantwoordelijkheid. In de koffieruimte van de garage bepalen we samen wat het moet worden. Het webdesign moet gastvrijheid, transparantie en het streven naar perfectie van het bedrijf laten zien. Alsook de esthetiek en kracht van het Porsche merk. Frank en wij zelf zijn tevreden. Wat vind jij? Het eindresultaat is nu te bezichtigen op Schmidt-oss.com.

Webdesign in Nijmegen voor Schmidt Oss

TEKSTEN

Naast de look and feel van de website moet ook de tekst de perfecte tone-of-voice raken. Op de site van Schmidt-Oss wordt de bezoeker aangesproken met U voor de gewenste formaliteit binnen de doelgroep. De rest van de teksten stralen zelfverzekerdheid en expertise uit met af en toe een grapje tussendoor. Precies zoals de mannen in de garage werken. We streven er altijd naar dat bezoekers van de site dezelfde sfeer voelen online als bezoekers van de fysieke werkplaats.

回顾
Frank Schmidt
Super tof bedrijf, scherp, innovatief en kundig.