Howdy, wij nemen op dit moment helaas geen nieuwe opdrachten aan.

保時捷
Von Schmidt
von schmidt portfolio case dutchgraph

DE UITDAGING: Het exclusieve Porsche restomod merk Von Schmidt een aangescherpte branding bezorgen inclusief imponerende website mét een galant randje. Gas erop!

 

 

HET RESULAAT: De Von Schmidt website is een showcase geworden van hun legacy en kunde. Grote foto’s en indrukwekkende machines. Onderstreept met een strak design!

 

mock up posters Von Schmidt

BRANDING

Het merk Von Schmidt is opgericht door Frank Schmidt. Zijn in Porsche gespecialiseerde garagebedrijf is klaar voor de volgende stap. Om orde op zaken te stellen is de merk-uitstraling van Von Schmidt merk vernieuwd. De kleuren zijn daarvoor opnieuw gedefinieerd. ‘Deep Blue staat voor de ervaring en expertise van het merk. ‘Spacy Grey’ huisvest robuuste souplesse. Het logo is strakgetrokken en voor de typografie is EXO2 gekozen. Het font straalt volgens de ontwerper techniek en elegantie uit.

nieuwe von schmidt website portfolio

WEBSITE

De kleur zwart is matter dan normaal voor een chique uitstraling. Op de website zie je dit terug in kalme vlakken met uitgebalanceerde buttons. Samen met de grote, indrukwekkende foto’s toont deze website de exclusiviteit van deze bijzondere Porsche bolides. De teksten zijn geschreven in zelfverzekerd Nederlands en de titels zijn uitdagend Engels om het internationale bereik van deze bijzondere auto’s te benadrukken. Neem een kijkje en duik in de verhalen van Von Schmidt! www.vonschmidt.nl

回顾
Frank Schmidt
Super tof bedrijf, scherp, innovatief en kundig.