Howdy, wij nemen op dit moment helaas geen nieuwe opdrachten aan.

Copywriting

Zodra je merk een solide fundament heeft wil je de wereld kennis laten maken met wat je doet en wie je bent. Bij Dutchgraph® hebben we de creativiteit én de tools in huis om ieder wild, creatief idee om te zetten in realiteit. Hierdoor bouw je actief aan de zichtbaarheid van je bedrijf en ben je in staat tot het vinden én binden van klanten! Hoe consistenter en overtuigender je bent, hoe loyaler je klanten worden. Om dat te bereiken zetten we samen twee concrete stappen:

 

 

STAP 1: DE LIJNTJES UITZETTEN

Content creëren doe je met een reden, met een doel. Wat wil je bereiken met jouw copywriting? En welke uitingen passen daarbij? En nog belangrijker: waar ligt jouw kracht als merk? Het is ons doel om deze kracht uit te lichten in álles dat je als bedrijf de wereld instuurt. Daarvoor is het van belang om van tevoren te bepalen: wat is de best passende strategie? Hiervoor kijken we naar:

  • Het doel, jouw doelgroep en de identiteit van jouw merk
  • Je content kalender. Wanneer ga jij welke content communiceren en welke kanalen zijn hiervoor geschikt?
  • Op welke pijlers is jouw content gebaseerd? Zo krijgt je content structuur en voorkom je het delen van ‘losse flodders’ aan informatie.

Samen met jou kijken we naar wat past. Content creëren die weerstand oplevert kost namelijk altijd meer energie dan dat het oplevert. Door een concreet plan op te stellen zorgen we samen voor een succesvolle strategie waarmee jouw doelen in no time binnen handbereik zijn.

magazine's //
Infographics //
Persberichten //
Blogs //
Doelgroep //
Copywriting //

STAP 2: CREËREN & REALISEREN

Bij Dutchgraph® vinden we dat iedereen in zijn eigen kracht moet staan. Jullie bedrijf verdient het om zich uitsluitend bezig te houden met waar jullie goed in zijn. Iedere ondernemer weet ook dat het groot maken van een bedrijf meer voeten in aarde heeft dan alleen uitmuntende kwaliteit leveren in producten en/of diensten. Om die reden kun jij ‘lekker je ding doen’, terwijl wij ons ontfermen over datgeen waar ons specialisme ligt: creatief zijn en dat toepasbaar maken in de praktijk!

Samen met jou gaan we kijken naar welke copywriting jouw merk succesvol maakt. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Teksten op je website. Dat is tenslotte je visitekaartje.
  • Blogs. Dé manier om aan je klant en aan Google te tonen hoeveel expertise je in huis hebt.
  • Persberichten. Welke nieuwe ontwikkeling, dienst of product wil jij wereldkundig maken?
  • Infographics. Complexe informatie in een handomdraai behapbaar maken.
  • Flyers, brochures en ander drukwerk. Wat je naam, logo of boodschap ook draagt: wij kunnen het realiseren.

Meer weten over content? Neem contact op of check ons blog!