Howdy, wij nemen op dit moment helaas geen nieuwe opdrachten aan.

Website ontwikkeling

Je website is een cruciaal onderdeel van de relatie die je opbouwt met klanten. Deze dient dan ook naadloos aan te sluiten op je bedrijfsstrategie. Wij kunnen je daarbij helpen door het ontwerpen, bouwen en creëren van zichtbare, state-of-the-art websites op maat. Je website is dé hoofdattractie van jouw klant haar customer journey waar al jouw marketingactiviteiten samenkomen. Rust, ruimte en logica in het webdesign zorgen voor een adembenemende website waarop jouw bezoekers met plezier blijven hangen én contact zoeken!

 

 

Stap voor stap, samen het proces door

Het succes van een website hangt dus van veel meer af dan ‘een mooi design’ hebben. Het voor- én na proces is minstens zo belangrijk bij het ontwikkelen van een website. Samen met jou gaan we kijken naar zaken als:

  • Welke strategie past bij de gewenste site aanpassingen?
  • Wat wil je bereiken met je nieuwe website? (Doelstellingen)
  • Welke inhoud komt waar op je website? (Wireframes)
  • Hoe vergroten we je merkbeleving middels je website?

Het antwoord op deze vragen bepaalt het fundament van hoe we met jouw site aan de slag gaan. WordPress vormt altijd de basis voor de websites die we ontwikkelen. Ook voor het bouwen van een webshop met diverse API-koppelingen draaien we onze hand niet om. Van verzendopties tot het regelen van je betalingen met een Mollie integratie.

Daarnaast is onderhoud & support van groot belang voor een website. Met ons onderhoudspakket van €30,- excl. btw per maand staan we ook na oplevering aan de zijlijn om te zorgen voor een veilige website die blijft werken! Ook ná het updaten van WordPress en haar plug-ins. Uiteindelijk zorgt een website, gemaakt door ons, voor meer zichtbaarheid, veiligheid én ambassadeurs van je merk.

Website //
Wordpress //
Onderhoud //
UI-Design //
UX-Design //
Usability Testing //