Disclaimer

DISCLAIMER VAN DUTCHGRAPH®

De voorwaarden van deze disclaimer zijn van toepassing op de websites www.dutchgraph.com en www.dutchgraph.nl

Gebruik van de website

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel Dutchgraph® zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze website en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan Dutchgraph® niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Dutchgraph® garandeert evenmin dat de website foutloos of ononderbroken zal functioneren. Dutchgraph® wijst iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.

Gebruik van informatie
Dutchgraph® behoudt zich alle intellectuele eigendomsrechten en andere rechten voor met betrekking tot alle op of via deze website aangeboden informatie (waaronder alle teksten, grafisch materiaal en logo’s). Het is niet toegestaan informatie op deze website over te kopiëren, te downloaden of op enigerlei wijze openbaar te maken, te verspreiden of te verveelvoudigen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Dutchgraph® of de rechtmatige toestemming van de rechthebbende. U mag informatie op deze website wel afdrukken en/of downloaden voor eigen persoonlijk gebruik.

Informatie van derden, producten en diensten
Wanneer Dutchgraph®links naar websites van derden weergeeft, betekent dit niet dat de op of via deze websites aangeboden producten of diensten door Dutchgraph® worden aanbevolen. Dutchgraph® aanvaardt geen aansprakelijkheid en geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van websites waarnaar wordt verwezen of die verwijzen naar deze website. Het gebruik van dergelijke links is voor eigen risico. De informatie op dergelijke websites is door Dutchgraph® niet nader beoordeeld op juistheid, actualiteit of volledigheid.

Wijzigingen
De gebruiker moet er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Dutchgraph® kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

 

Gesloten


Wij zijn voor onbepaalde tijd gesloten en niet bereikbaar.

Excuses voor het ongemak!

Dit zal sluiten in 0 seconden