Bar Lekker

De uitdaging: De swingende sfeer en klinkende kwaliteit van Bar Lekker omtoveren tot een nieuw merk waardoor jong en oud niks anders kan denken dan: Dáár moet ik zijn!

 

Het resultaat: Een compleet nieuwe merkidentiteit en -uitstraling die de basis vormt voor een nieuwe, sprankelende website waarvan het water je in de mond loopt. Smakelijk!

Identiteit

Op basis van een diepgaand, persoonlijk interview met eigenaren Timme en Melanie hebben we de essentie van hun succes boven tafel gekregen. De jeugdige en frisse energie, hun uitmuntende kwaliteit en uitwisseling tussen gasten, collega’s en leveranciers blijkt een gouden formule. Samen hebben we een ambitieuze toekomstvisie vastgesteld en bepaald wat moet gebeuren om dat doel te bereiken. In de vorm van deze visie, hun missie en een set kernwaarden staan álle neuzen bij Bar Lekker weer dezelfde kant op.

Uitstraling

De doelen en karakterkenmerken die zijn vastgelegd voor Bar Lekker vormen het fundament van de nieuwe stijl. De smaakvolle kleuren en grafische elementen zorgen samen met het Quicksand en Kufam font voor een visuele, bourgondische sfeer. Voor het logo is een klassiek maar bold font gekozen wat past bij de trends van vandaag én tijdloos is voor de toekomst. In het beeldmerk, de letter B, is subtiel een zwaan verwerkt als knipoog naar wapen van Huissen, het pittoreske plaatsje onder Arnhem waar Bar Lekker is gevestigd.

Website

De nieuwe website van Bar Lekker is gebruiksvriendelijk, beknopt en toont in één oogopslag wat gasten kunnen verwachten. De tone-of-voice is vriendelijk, opgewekt en van deze tijd. Al het beeldmateriaal en de achtergrond structuren creëren een warm en bourgondische gevoel. Een button om te reserveren is op iedere pagina binnen handbereik voor een optimale conversie. Daarnaast vind je op de Over ons pagina de historie van Bar Lekker én muziek playlists om thuis alvast in de sfeer te komen. Honger gekregen? www.barlekker.nl

Timme & Melanie
Welkom bij Bar Lekker