Uw Declaraties.nl
case portfolio Dutchgraph uwdeclaraties

DE UITDAGING: Het merk uwdeclaraties toekomstbestendig maken middels een nieuwe branding, frisse webteksten en een doordacht webdesign.

HET RESULAAT: Een overzichtelijke website waarop vragen eenvoudig beantwoord worden en bezoekers in één oogopslag weten waar ze moeten zijn.

folder mock up uwdeclaraties portfolio

BRANDING

Je zorg-rekeningen betalen doe je op uwdeclaraties.nl. We hebben een branding gecreëerd die zegt: Wees welkom! De donkere kleur groen staat voor balans en vertrouwen. De warme oranje kleur trekt aandacht, is enthousiast en balanceert het lichamelijke (rood) en het emotionele (geel) van de mens. De lopende tekst (Roboto) is lekker leesbaar en de titels in Crimson Pro slaan de brug tussen klassiek en modern. Het logo bestaat uit drie stappen: Je bezoek aan bv. de tandarts, de rekening die op de mat valt en de plek waar je hem betaalt. Dat is uwdeclaraties.nl!

mock up website portfolio uwdeclaraties

WEBSITE

Short & simple. Dat zijn de kernwoorden van de uwdeclaraties website. Alles moet vindbaar zijn zonder na te denken. Het webdesign is logisch ingedeeld en zorgt voor een soepele customer journey waarbij de bezoeker niet na hoeft te denken. De tone-of-voice van de website is zakelijk, efficiënt en evenwaardig met de bezoeker. Er worden geen ingewikkelde begrippen gebruikt zodat iedere bezoeker met de website uit de voeten kan. Uiteindelijk heeft de uwdeclaraties maar één doel. De bezoeker zo goed mogelijk van dienst zijn! www.uwdeclaraties.nl

回顾
T. Verberkt
...