Thijmen Nabuurs
case portfolio Thijmen Nabuurs dutchgraph

DE UITDAGING: Thijmen zijn identiteit als racer vormgeven. Goedlachs, sociaal en vrolijk aan de ene kant. Aan de andere kant de ambitieuze coureur die maar één ding wil: winnen!

HET RESULAAT: Een knallende website, een logo dat ráákt en een tevreden Thijmen die klaar is voor de toekomst en zich helemaal thuis voelt in zijn nieuwe huisstijl.

branding Thijmen Nabuurs gt4

BRANDING

Tijdens een interview hebben we doorgevraagd, onderzoek gedaan en tussen de regels door geluisterd naar wie Thijmen écht is als coureur. Deze informatie zorgde voor een strak logo. Je kunt er een autobandenspoor in ontdekken of nummer 10. Het rugnummer waarmee Thijmen NL-kampioen karten werd. Kortom: geen poespas, rechtdoorzee en met een knallende kleur. De donkerblauwe kleur en ronde vormen van de typografie laten de betrouwbare, zachte kant van Thijmen zien.

mock up website Thijmen Nabuurs

WEBSITE

De snelheid, strakheid en het karakter van Thijmen moet uiteraard naar voren komen op de website. De banners hebben een puntige vorm die doet denken aan de neus van een raceauto. Scherpe lijnen, heldere kleuren en krachtige foto’s die laten zien: Dit is Thijmen en je kunt niet om hem heen. De teksten hebben dezelfde tone-of-voice gekregen als zijn coureur DNA. Vriendelijkheid, welkom heten maar ook duidelijk maken: Thijmen en zijn team nemen dit serieus, heel erg serieus. Stap jij bij hem in? www.thijmennabuurs.com

回顾
Thijmen Nabuurs
Twee jonge gemotiveerde heren die enorm creatief zijn. Ik voelde meteen een klik wat resulteerde in een supermooie samenwerking. Ze staan altijd open voor vragen en nieuwe ideeën. Ik denk dat er nog mooie dingen aan gaan komen samen met Dutchgraph!