02

NABUURS

PRJ 02
| 后勤
Met meer dan 20 vestigingen en ruim 1.000 medewerkers is Nabuurs een van de grootste logistieke dienstverleners van de Benelux.
Wat Nabuurs uniek maakt is dat zij als ketenregisseur het overzicht houden over de volledige supply chain. Ook wanneer er andere logistieke vervoerders bij komen kijken.

— REDESIGN —

Een bedrijf dat zo lekker gaat verdient een even lekker design. Wij hebben een top-of-the-bill webdesign neergezet met een frisse uitstraling. Het ontwerp is open, toegankelijk en moet duidelijk zijn voor potentiële werknemers én reguliere bezoekers. De kleuren, typografie, grafische elementen én de illustraties komen allemaal van onze tekentafel. De wireframes en strategie is opgezet door copywriter Daan Degen uit Nijmegen. Samen hebben we de site volledig vernieuwd. Zoals de pay-off op de website stelt: wij willen “verder met Nabuurs”!

 

 

 

Portfolio Dutchgraph - Nabuurs - webdesign

 

— COMMUNICATIEUITINGEN —

Het re-design voor Nabuurs is tevens de blauwdruk voor alle overige uitingen die het bedrijf de wereld instuurt. Samen met Stijn van Nabuurs hebben we een volledig jaarverslag gemaakt voor het bedrijf. De focus hier lag op de medewerker en hun belangen. Een andere uiting waar we trots op zijn is het enorme billboard langs de A73 met ons ontwerp! Verder hebben we posters en ander drukwerk verzorgd. Het kernconcept ‘Verder met Nabuurs’ is de basis voor alle uitingen geweest binnen deze strategie.

 

 

 

Portfolio Dutchgraph - Nabuurs - jaarverslag
回顾
Stijn van den Bogart
"Snel, vindingrijk en tof om mee samen te werken. Kenmerken van Boudewijn waarmee hij, op zijn eigentijdse wijze, ons steeds weer weet te verrassen."