| 后勤
Nabuurs / Na-Nomi
Nabuurs case portfolio Dutchgraph

DE UITDAGING: Voor Nabuurs: Een top-of-the-bill webdesign dat voor reguliere bezoekers én werknemers meteen duidelijk is. Voor Na-Nomi: Dankzij het harde ontwikkelen groeit de vraag naar een eigen identiteit, zónder de connectie met Nabuurs te verliezen.

HET RESULTAAT: Voor Nabuurs: een strak en fris design mét een compleet nieuwe onderliggende strategische structuur. Voor Na-Nomi: een re-design van de huisstijl mét extra aandacht voor unieke grafische elementen.

Portfolio Dutchgraph - Nabuurs - webdesign

WEBDESIGN

Een bedrijf dat zo lekker gaat verdient een lekker design! Wij hebben een kwalitatief hoogwaardig webdesign neergezet met een eigentijdse uitstraling. De kleuren, typografie, grafische elementen én de illustraties komen allemaal direct van onze tekentafel. De wireframes, strategie en achterliggende structuur is opgezet door de externe copywriter Daan Degen uit Nijmegen. Door nauw samen te werken hebben we de site volledig vernieuwd. Zoals de pay-off op de website stelt: wij willen “verder met Nabuurs”! www.nabuurs.nl

Portfolio Dutchgraph - Nabuurs - jaarverslag

BRANDING

Co-packaging bedrijf Na-Nomi is een zeer succesvolle dochteronderneming van Nabuurs. De vraag naar een eigenzinnige huisstijl groeit met de jaren. Samen hebben we gekeken naar wat Na-Nomi uniek maakt, welke bedrijfscultuur voelbaar is en waar ze in uitblinken. Vanuit deze informatie hebben we de kernwaarden, visie en missie herschreven. Daaropvolgend hebben we de huisstijl aangepakt van Na-Nomi met unieke grafische elementen. Samen de schouders eronder zetten. Dat was kenmerkend voor zowel deze opdracht als voor onze opdrachtgever!

回顾
Stijn van den Bogart
"Snel, vindingrijk en tof om mee samen te werken. Kenmerken van Boudewijn waarmee hij, op zijn eigentijdse wijze, ons steeds weer weet te verrassen."