| 经纪人
Soeteman Makelaars
soeteman makelaars dutchgraph cases

DE UITDAGING: Het ouderwetse makelaarsimago een flinke slinger geven waardoor de uitstraling én website van deze twee makelaars weer helemaal up to date zijn, net als de mannen zelf!

HET RESULTAAT: Een re-design van de oude huisstijl waarin zachtere vormen, warmere kleuren en het nieuw logo, geïnspireerd door de laatste trends, de boventoon voeren!

branding soeteman makelaars

BRANDING

Het her ontwikkelen van een huisstijl noemt men een re-design. Voor Soeteman Makelaars stonden een aantal zaken vast. Het logo is gemoderniseerd maar geel en blauw en het idee achter het logo zijn overeind gebleven als huisstijlelementen. De nieuwe kleuren en typografieën zijn vervolgens doorgevoerd in de communicatie uitingen. Het kernconcept en vormt hiervoor wederom de basis. Met nieuwe visitekaartjes, raamstickers, flyers en een brochure laat Soeteman Makelaars overal dezelfde vertrouwde indruk achter. Zoals het hoort!

mock up website soeteman makelaars

WEBDESIGN

Vanuit een vooronderzoek is een kernconcept gecreëerd waaruit al het grafisch werk gemaakt gaat worden. Deze kern huisvest de waarden, visie en kijk op zaken van Soeteman Makelaars. Dankzij vastgestelde grafische elementen en een constante verwijzing naar het kernconcept wordt een stijl gecreëerd die de mensen bij blijft en uitnodigt verder te kijken. Het webdesign is volledig responsive en ‘voelt’ logisch aan. Door na te denken over gebruikerservaring (UX-design), de doelgroep en het doel van het design ontstaat een innovatief design dat mensen onthouden. En het liefst nog een keer willen zien!

mock up soeteman makelaars
回顾
Hans Moerbeek
"Onze huisstijl was toe aan een nieuw tijdperk. Met de creatieve en kritische aandacht van Dutchgraph kunnen we jaren vooruit. Daar worden we blij van!"