01

Soeteman Makelaars

PRJ 01
| 经纪人
Dit makelaarskantoor is al meer dan 20 jaar lang succesvol op de Nijmeegse woningmarkt. In 2018 ontstaat de behoefte aan een frisse wind door het bedrijf.
Een sterke identiteit die bestand is tegen de toekomst is daarbij de wens. De volledige bedrijfsidentiteit wordt aangepakt om Soeteman Makelaars helemaal ready te krijgen voor 2019 en daar voorbij!

HET SOETEMAN CONCEPT

Vanuit een vooronderzoek is een kernconcept gecreëerd waaruit alle teksten en grafische elementen gemaakt worden. Deze kern huisvest de waarden, visie en kijk op zaken van het bedrijf. Het webdesign en alle overige uitingen moeten voldoen aan de waarden van dit concept. Dat levert een sterk fundament op waardoor mensen Soeteman zullen onthouden!

 

HUISSTIJL

Het herontwikkelen van een huisstijl noemt men een re-design. Voor Soeteman Makelaars stonden een aantal zaken vast. Het logo is gemoderniseerd en geel en blauw blijven de huisstijlkleuren. Maar ook deze krijgen uiteraard een opfrisbeurt!

Briefpapier ontworpen in Nijmegen voor Soeteman

WEBDESIGN

Dankzijvastgestelde grafische elementen en een constante verwijzing naar het kernconcept wordt een stijl gecreëerd die de mensen bij blijft en uitnodigt verder te kijken. Het webdesign is volledig responsive en voelt logisch aan. Door na te denken over gebruikerservaring (UX-design), de doelgroep en het doel van het design ontstaat een innovatief design dat mensen onthouden. En het liefst nog een keer willen zien!

 

Webdesign in Nijmegen voor Soeteman

COMMUNICATIE-UITINGEN

Het ontworpen design wordt uiteraard doorgevoerd in de communicatie uitingen. Het kernconcept en de huisstijl vormen hiervoor de basis. Met nieuwe visitekaartjes, raamstickers, flyers, een brochure en onlineblogs laat Soeteman Makelaars overal dezelfde vertrouwde indruk achter. Van ons zijn ze nog niet af!

 

回顾
Hans Moerbeek
"Onze huisstijl was toe aan een nieuw tijdperk. Met de creatieve en kritische aandacht van Dutchgraph kunnen we jaren vooruit. Daar worden we blij van!"